sunnuntai 2. elokuuta 2015

Kotibrunssi loman kunniaksi

Mikäs sen mukavampi tapa aloittaa yhteinen kesäloma kuin oikein pitkän kaavan mukaan nautittu kotibrunssi! Mieheni oli viime yönä töissä ja kömpi puoli kuuden maissa aamulla viereeni nukkumaan ja heräsimme yhdessä kahdentoista jälkeen (minä nukuin siis reilusti kellon ympäri). Nyt olemme molemmat niin lomalla koko elokuun!





Brunssiin kuului hedelmiä ja marjoja, riisipiirakoita, croissanteja, kananmunia, juustoja, jugurttia, smoothieita ja ehdottomasti kuohuviiniä! Ihastuin viime viikonloppuna edulliseen Mia-kuohariin joka on oikein supermakea ja ihanan hedelmäinen. Täydellinen kesälomaherkku!

Mansikoita olemme syöneet melkein joka päivä siitä asti kun ne tulivat torikauppiaille myyntiin. Mustikat saamme poimittua omalta takapihalta, joten niitä tulee lomalla varmasti syötyä melkoisen paljon! Myös vesimeloni ja ananas ovat tällä hetkellä todella makoisia. Mitäpä sitä kesällä muuta tarvitsee syödäkään kuin hedelmiä ja marjoja.

Kylläpä tästä on kiva aloittaa yhteinen loma, joka tulee olemaan täynnä kivaa puuhaa ja ihania reissuja <3

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hedelmiä pitäisi syödä näin monipuolisesti joka aamu, ihania!

      Poista
  2. Ihana brunssi!! tällaiset aamut on niin parhaita!! :) Oikein ihanaa lomaa!!!! ♥ Nimim. juuri loman jälkeiset yövuorot päättänyt...Kai tähän taas tottuu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hyviä työpäiviä, kyllä siihen taas tottuu :)

      Poista
  3. Namiii! Ja kutsua odotellessa seuraavaan brunssiin ;D! ( vitsivitsi )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisikös järkkäillä brunssi tai vaikkapa grilli-ilta blogisiskojen kanssa? Olisi aika huippua! :)

      Poista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.