maanantai 4. toukokuuta 2015

Smoothieblender mullisti elämäni

En pidä jugurtista, en maustetuista enkä maustamattomista. Minun on ollut usein vaikea keksiä fiksuja välipaloja ja halusin opetella pitämään jugurtista sen helppouden vuoksi. Ensin yritin sekoittaa maustamattomaan jugurttiin banaania, marjoja ja kaikkea, mutta ei uponnut sitten millään. Sitten päätin ostaa smoothieblenderin ja kokeilla muuttuisiko jugurtti blenderissä paremmaksi. No ei muuttunut. Mutta blenderi jäi ja meistä tuli parhaat ystävykset!
 

Teen smoothien aina samalla kaavalla: pakasteesta mustikka-mansikka-vadelma sekoitus, banaani (joskus tämän tilalla avokado), raejuustoa ja vettä. Tämä setti on muodostunut jokapäiväiseksi väli- tai iltapalakseni. Olen ennen syönyt marjoja melko vähän, lähinnä mustikoita kaurapuurossa, mutta blenderin myötä marjojen syönti lisääntyi aivan älyttömästi.


Ostohetkellä blenderin ainoa vaatimus oli olla kaunis ja musta. Näillä kriteereillä laitteeksi valikoitui OBH Nordica 6620 Smoothie Twister Black. Ulkonäön lisäksi blenderin huippuominaisuus on pullo johon smoothie tehdään. Mukana tuli kaksi pulloa ja molempiin juomakorkki, joten smoothie on maailman helpoin napata mukaan vaikka töihin! Hyvä asia on myös se, että pullot ja terät voi pestä astianpesukoneessa. Yhdestä pullollisesta tulee muuten helposti kaksi annosta. Potkuakin koneessa on tarpeisiini riittävästi, onnistuneesti olen valmistanut sillä mansikkamargariittoja, eli pienet jääpalat menevät ihan hyvin murskaksi ;)

(kuva: www.obhnordica.fi)

Laite on ollut meillä muutaman kuukauden ja voin kyllä lämpimästi suositella sitä kahden ihmisen talouteen. Blenderi on ehkäpä liian pieni, jos on useampi suu maistelemassa.

Tällainen terveellisempi ruokapostaus näin vapun jälkeisiin fiiliksiin :) Mukavaa viikkoa!

6 kommenttia:

  1. Yes, meillä on sama ja sain ( lue: ostin itselleni ) sellaisen joululahjaksi! Aivan superkätevä ja saa mukaan töihinkin :))! Täällä myös tyytyväinen käyttäjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidin aluksi laitetta vähän hömppänä, tyylin sauvasekoittimella pärjä, mutta kappas kuinka hyvä tämä onkin! :)

      Poista
  2. Täälläkin tehdään paljon smoothieita. Täytyypä kokeilla tuota raejuustoa, en ole tajunnut sitä kokeilla ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raejuusto on siitä hyvä, kun siinä on paljon proteiinia, mutta se ei maistu millekään. Jugurtti pilasi marjojen maun, mutta raejuusto ei :)

      Poista
  3. Senkin samis, minäkään en tykkää jugurtista! :D Tämä blenderi voisikin olla oiva ostos! :)

    VastaaPoista

.:| Kommentit ilahduttavat aina! |:.